Pressinbjudan: Vänsterdagarna – så bygger vi ett samhälle för alla, inte bara några få


Välkommen till Vänsterdagarna i Malmö, Vänsterpartiets mötesplats och kommun-och landstingsdagar, som pågår den kommande helgen 30/9-1/10. Mer än 1 000 vänsterpartister väntas komma från hela landet för att höra Jonas Sjöstedt prata om att valet 2018 handlar om jämlikhet och för delta i seminarier om en jämlik bostadspolitik, om jämlikhet mellan män och kvinnor och om en ekonomi för alla – inte bara några få.

I år kommer också flera internationella gäster; som den brittiska forskardun Richard Wilkinson och Kate Picket bakom boken ”Jämlikhetsanden”, och Guy Standing som skrivit ”Prekariatet – den nya farliga klassen” om den otrygga arbetsmarknaden. Vänsterdagarna gästas också av Kommunals ordförande Tobias Baudin och Andrea Söderblom Tay, ordförande för Jordens Vänner, samt av författare såsom Mattias Gardell och Po Tidholm.

Tid för Jonas Sjöstedts tal: Lördag 30 september kl 14.40
Plats: Stadionmässan, Stadiongatan 25, Malmö.

I samband med talet finns Jonas Sjöstedt tillgänglig för enskilda intervjuer.

Hela programmet för Vänsterdagarna:
http://vansterdagarna.vansterpartiet.se/

För mer information och ackreditering:

Åsa Mattsson
Pressansvarig (V)
070-338 25 39

Jessica Nordh
Pressekreterare till Jonas Sjöstedt:
073-076 22 90

Vänsterpartiets presstjänst
070 – 620 00 64

För kontakt